Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Fortunaliga

Grabež oblečie dres Spartaka Trnava aj v budúcej sezóne

Na snímke vľavo guinejský stredopoliar Seydouba Soumah (Slovan) a vpravo srbský obranca Srdjan Grabež (Trnava) v 22. kole futbalovej Corgoň ligy ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava v Bratislave v nedeľu 16. marca 2014. Foto: TASR

Grabež mal v úvode sezóny problémy s ramenom, v augustovom zápase za juniorku si poškodil predné krížne väzy.

Trnava 22. mája (TASR) - Srb Srdjan Grabež bude obliekať dres Spartaka Trnava aj v ďalšej sezóne. Dvadsaťštyriročný defenzívny futbalista, ktorý je použiteľný na viacerých postoch, sa dohodol s fortunaligistom na novej zmluve do konca kalendárneho roka 2015. Informovala o tom oficiálna internetová stránka klubu.

Súčasný kontrakt vyprší Grabežovi v lete. "Teší nás, že sme so Srdjanom našli spoločnú reč. Vzhľadom na to, že ho trápili zdravotné problémy, sme uzavreli kratší kontrakt a dohodli sme sa, že počas jesene sa obe strany rozhodnú ako ďalej. Ide o futbalistu, ktorý v minulosti ukázal svoje výrazné kvality, veríme, že na výkony nadviaže aj v novej sezóne," povedal pre klubový web generálny manažér Spartaka Viktor Blažek.

Grabež mal v úvode sezóny problémy s ramenom, v augustovom zápase za juniorku si poškodil predné krížne väzy. Po osemmesačnej pauze už začal s tréningom. S trénermi sa však dohodol, že v tejto sezóne už do hry nezasiahne.