Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Ružomberčan Almási hráčom mesiaca september

Na snímke Ladislav Almási (Ružomberok) sa teší z gólu počas zápasu 6. kola Fortuna ligy DAC Dunajská Streda - MFK Ružomberok v Dunajskej Strede 12. septembra 2020. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Reprezentant Slovenska do 21 rokov dal v troch septembrových zápasoch štyri góly.

Bratislava 27. októbra (TASR) - Útočník MFK Ružomberok Ladislav Almási sa stal hráčom mesiaca september v slovenskej futbalovej Fortuna lige 2020/2021. Dvadsaťjedenročný zakončovateľ "Ruže" uspel v ankete Hráč mesiaca Fortuna ligy prvýkrát.

Reprezentant Slovenska do 21 rokov dal v troch septembrových zápasoch štyri góly. Na prvé miesto v ankete ho vyniesol hetrik v 7. kole do siete Michaloviec, uviedol oficiálny web najvyššej súťaže www.fortunaliga.sk.

O hráčovi mesiaca vždy rozhoduje súčet bodov od odbornej poroty a hlasy fanúšikov. Na jedno z prvých troch miest zaradilo útočníka Liptákov až šesť zo sedem porotcov. Medzi fanúšikmi skončil druhý, za Zsoltom Kalmárom z DAC Dunajská Streda. Celkovo Almási získal 30 bodov, na druhom mieste skončil s 24 bodmi kapitán DAC 1904 a Hráč mesiaca august Zsolt Kalmár.

Poradie v ankete Hráč mesiaca september FL 2020/2021:



1. Ladislav Almási (MFK Ružomberok) 30 bodov
2. Zsolt Kalmár (DAC Dunajská Streda) 24
3. Michal Faško (FC Nitra) 16
4. Marko Divkovič (DAC Dunajská Streda) 13
5. David Hrnčár (ViOn Zlaté Moravce) 12