Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Fortunaliga

FORTUNA LIGA: Senica podpísala zmluvy s Deketom a Dudom

Na snímke vľavo kapitán Trnavy Erik Grendel a hráč Senice Denis Baumgartner v zápase 20. kola futbalovej Fortuna ligy medzi FK Senica - FC Spartak Trnava v Senici 23. februára 2020. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Deket je odchovancom trnavského Spartaka.

Senica 30. apríla (TASR) - Slovenský futbalový fortunaligista FK Senica podpísal vo štvrtok zmluvy s defenzívnym stredopoliarom Filipom Deketom a českým stredopoliarom Dominikom Dudom. Obaja prišli do Senice ako voľní hráči a s novým vedením Záhorákov sa dohodli do konca aktuálnej sezóny.

Deket je odchovancom trnavského Spartaka. "Pre mňa osobne to je obrovská možnosť a zároveň výzva najmä po zraneniach, ktoré som v minulosti prekonal. Veľmi si túto šancu vážim a som za ňu rád. Budem sa snažiť vydať zo seba maximum," prezradil pre web Senice 26-ročný futbalista.

Ďalším futbalistom, ktorý vo štvrtok spojil svoju budúcnosť s FK Senica je odchovanec Zbrojovky Brno Dominik Duda. "Príležitosť pripojiť sa k FK Senica vnímam veľmi pozitívne. Verím, že sa nám podarí naplniť naše ciele a budem pre mužstvo prínosom," povedal ofenzívny stredopoliar.