Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Fortunaliga

FL: Slovan spustil predaj permanentiek, verí vo vyšší divácky záujem

Na snímke Vladimír Weiss ml. s dcérou na ramenách pred dekorovaním za prvenstvo vo futbalovej Fortuna lige (2019/20) po skončení posledného 5. kola futbalovej Fortuna ligy ŠK Slovan Bratislava - Spartak Trnava 11. júla 2020 v Bratislave. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Cena permanentiek sa oproti minulej sezóne nemení. Pribudli však nové benefity.

Bratislava 21. júla (TASR) - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava spustil v utorok predaj permanentných vstupeniek na sezónu 2020/21. Po mimoriadne úspešnom roku, keď "belasí" získali titul, domáci pohár a prebojovali sa do skupiny Európskej ligy, prichádzajú nové výzvy na domácej i európskej scéne.

"Ak sa chceme ako klub posunúť ešte ďalej, je vyššia divácka podpora absolútne nevyhnutná. Po náročných chvíľach, ktoré sme si v tomto roku prežili, by sme si mali vážiť, že na rozdiel od okolitých krajín môžeme na Slovensku chodiť na futbal. Veríme, že Bratislavčania majú hlad po futbale a v novej sezóne spoločne ešte viac zaplníme Tehelné pole. Medzi naše primárne ciele patrí prilákať na štadión čo najviac priaznivcov, čomu zodpovedá aj nastavenie predaja permanentiek," citovala tlačová správa marketingového riaditeľa klubu Tomáša Straku. Do 31. júla sú permanentky v predaji výhradne pre držiteľov permanentných vstupeniek z uplynulej sezóny, následne bude spustený voľný predaj. Minuloroční permanentkári majú garantovanú desaťpercentnú zľavu a môžu si zakúpiť ešte dve zľavnené permanentné vstupenky do ktoréhokoľvek dostupného sektora na štadióna.

Cena permanentiek sa oproti minulej sezóne nemení. Pribudli však nové benefity. Novinkou je predovšetkým vernostný program, ktorý bude môcť využívať každý držiteľ permanentnej vstupenky. "Snažili sme sa ponúknuť našim verným fanúšikom čo najviac benefitov. Každý permanentkár si môže zakúpiť ďalšie dve zľavnené permanentné vstupenky, čo môže byť zaujímavé pre priaznivcov, ktorí navštevujú zápasy s deťmi, príbuznými či priateľmi. Novinkou je vernostný program, vďaka ktorému získajú fanúšikovia prístup k zaujímavým zľavám pri kúpe produktov či služieb na Slovensku i v Česku. V tomto prípade sme spojili sily s partnerom, ktorý tento vernostný program poskytuje. Náš fanúšik získava za nezmenenú cenu viac výhod než v uplynulej sezóne. Veríme, že sa všetci v čo najväčšom počte stretneme v novej sezóne na Tehelnom poli," doplnil marketingový riaditeľ klubu.

Permanentné vstupenky na domáce zápasy ŠK Slovan v sezóne 2020/21 sú v predaji on-line prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera klubu a osobne každý pracovný deň od 12.00 do 18.00 v pokladnici na Tehelnom poli. Výhradne v pokladnici sú v predaji zľavnené vstupenky (detské, dôchodcovské, ZŤP). Do 31. júla prebieha prvá vlna predaja (pre minuloročných držiteľov permanentiek), následne bude spustený voľný predaj.