Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Fortunaliga

Trenčín v príprave porazil Bohemians, Trnava a Žilina s remízami

Na snímke vľavo Erik Daniel (Myjava) a Trenčan Kingsley Madu v dohrávanom zápase 28. kola futbalovej Corgoň ligy AS Trenčín - Spartak Myjava v Trenčíne 28. apríla 2014. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Zverenci trénera Martina Ševelu ladia formu na nový ročník Fortuna ligy ako aj na 2. predkolo Ligy majstrov, v ktorom ich v polovici júla čaká Steaua Bukurešť.

Bratislava 25. júna (TASR) - Futbalisti úradujúceho slovenského majstra AS Trenčín zvíťazili vo štvrtkovom prípravnom zápase v českých Olšanoch nad Bohemiansom 1905 hladko 3:0. Zverenci trénera Martina Ševelu ladia formu na nový ročník Fortuna ligy ako aj na 2. predkolo Ligy majstrov, v ktorom ich v polovici júla čaká Steaua Bukurešť.

V akcii boli vo štvrtok aj ďalšie dva slovenské kluby, ktorých čaká v lete účasť v európskych pohároch, konkrétne v Európskej lige UEFA. MŠK Žilina si zmeral sily s chorvátskym majstrom Dinamom Záhreb, s ktorým remizoval 1:1. Dinamo poslal do vedenia v 68. minúte alžírsky útočník Soudani, ktorý preloboval trenčianskeho brankára Volešáka. "Šošoni" však zabojovali a v nadstavenom čase vyrovnal Brazílčan William. Duel sa hral v slovinskom meste Murska Sobota.

Štvrtý tím uplynulého ročníka najvyššej slovenskej súťaže Spartak Trnava na sústredení v rakúskom Bad Erlachu remizoval s Terekom Groznyj 0:0.

sumáre - prípravné zápasy:
Bohemians 1905 - AS Trenčín 0:3 (0:1)
Góly: 27. Bailey, 53. Koolwijk, 79. Madu

Dinamo Záhreb - MŠK Žilina 1:1 (0:0)
Góly: 68. Soudani - 90.+1 William

Terek Groznyj - Spartak Trnava 0:0