Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Fortunaliga

V Senici na skúške dvojica zo Zimbabwe Musona a Mtasa

Na snímke tréner FK Senica Eduard Pagáč na prvom tréningu v príprave na novú sezónu Fortuna ligy v Senici v pondelok 15. júna 2015. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

S tímom sa naopak rozlúčili Lukáš Kurušta a Ján Kadera, ktorí nastúpili v sobotu na prípravné zápasy v Borskom Mikuláši, no po týždni odchádzajú, keďže trénerov nepresvedčili.

Senica 25. júna (TASR) - S tímom fortunaligistu FK Senica od stredy trénuje dvojica futbalistov zo Zimbabwe - Walter Musona a Wisdom Mtasa. Mladí reprezentanti prišli na Slovensko na trojtýždňovú skúšku, po ktorej padne rozhodnutie, či v Senici ostanú alebo nie.

"Walter Musona má 19 rokov a hrá za zimbabwianskú reprezentáciu do 23 rokov, hrá na kraji útoku, respektíve môže naskakovať ako krajný ofenzívny záložník. Wisdom Mtasa je rovnako mladý futbalista a rodák zo Zimbabwe, ktorý má takisto skúsenosti s mládežníckou reprezentáciou, v troch zápasoch obliekol dokonca aj dres A-tímu Zimbabwe," informuje klubový web.

Po dovolenke sa do tréningového procesu zapojil aj obranca Peter Šenk, ktorý uplynulú sezónu strávil v Skalici. Definitíva o jeho budúcnosti však zatiaľ tiež nepadla.