Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Výprava L. Mikuláša mala na ceste z Trenčína nehodu, hlási aj zranenia

Na snímke zľava Imrich Bedecs (MFK Tatran Liptovský Mikuláš), Richard Župa (MFK Tatran Liptovský Mikuláš) a Lucas Demitra (AS Trenčín) v zápase 6. kola Fortuna ligy AS Trenčín – MFK Tatran Liptovský Mikuláš, 20. augusta 2022 v Trenčíne. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Zahraničný kamionista prešiel do protismeru a zachytil náš autobus, uvádza klub.

Liptovský Mikuláš 21. augusta (TASR) - Výprava futbalistov MFK Tatran Liptovský Mikuláš mala na ceste zo sobotňajšieho duelu 6. kola Fortuna ligy na ihrisku AS Trenčín (1:2) dopravnú nehodu. Viacerí hráči utrpeli po kolízii autobusu s kamiónom zranenia, informoval klub v nedeľu na sociálnej sieti.

"Mali sme dopravnú nehodu. Naši chlapci po ceste domov, kedy sa vracali autobusom zo zápasu z Trenčína, mali dopravnú nehodu. Zahraničný kamionista prešiel do protismeru a zachytil náš autobus. Zraneniam sa nevyhli niektorí hráči, ale všetci sú našťastie v poriadku. Viac informácií zatiaľ podávať nebudeme," napísal klub na svojom oficiálnom fejsbúkovom profile.

Liptovský Mikuláš inkasoval v Trenčíne rozhodujúci gól na 1:2 v 78. minúte a v novej ligovej sezóne stále čaká na prvé víťazstvo. Na konte má tri remízy a tri prehry. V stredu by mali hráči MFK nastúpiť na pohárový zápas v Čadci.