Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Tréner Straka údajne končí v Slovane, nahradiť ho má Tittel

Tréner Slovana Bratislava František Straka v zápase 2. kola I-skupiny Európskej ligy UEFA medzi ŠK Slovan Bratislava a talianskym SSC Neapol. Foto: TASR/Michal Svítok

Odchod Františka Straku z trénerského postu ŠK Slovan Bratislava ešte oficiálne nie je potvrdený.

Bratislava 4. októbra (TASR) - V tábore úradujúceho slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava sa schyľuje k trénerskej výmene, Čecha Františka Straku by mal počas blížiacej sa reprezentačnej prestávky nahradiť Dušan Tittel. Informáciu prinieslo sobotňajšie vydanie denníka Šport.

Strakov odchod zo Slovana ešte oficiálne nie je potvrdený. Mužstvo by mal naposledy viesť v nedeľňajšom zápase Fortuna ligy v Trenčíne, po ňom však vo funkcii podľa všetkého skončí. Slovan pod jeho vedením ťahá negatívnu sériu v najvyššej domácej súťaži. Navyše v prvých dvoch vystúpeniach v Európskej lige UEFA 2014/2015 nezískali "belasí" ani bod a nestrelili gól, keď prehrali v Berne s Young Boys 0:5 a vo štvrtok doma na Pasienkoch nestačili na SSC Neapol (0:2).

Straku by mal podľa Športu i denníka Plus jeden deň nahradiť počas reprezentačnej prestávky Dušan Tittel. Keďže však nemá požadovanú trénerskú licenciu, preberie mužstvo ako generálny či športový riaditeľ.