Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Fortunaliga

Guba podpísal zmluvu s AS Trenčín

Ilustračné foto. Foto: TASR

Slovenský futbalový krídelník Dávid Guba je od konca minulého týždňa hráčom AS Trenčín. Po dotiahnutí dohody s MŠK Žilina podpísal s AS zmluvu na dva a pol roka.

Trenčín 19. januára (TASR) - Slovenský futbalový krídelník Dávid Guba je od konca minulého týždňa hráčom AS Trenčín. Po dotiahnutí dohody s MŠK Žilina podpísal s AS zmluvu na dva a pol roka. Jeho polročné hosťovanie sa tak zmenilo na prestup, informoval oficiálny web Trenčanov.

"Som veľmi rád, že môžem pokračovať v AS Trenčín. Je to pre mňa odmena za robotu, ktorú som počas jesene odpracoval. Dostal som dôveru od klubu a budem sa snažiť ju splatiť," povedal dvadsaťtriročný hráč, ktorý odohral na jeseň po príchode zo Žiliny jedenásť stretnutí, dal tri góly a na ďalšie tri prihral. Pod Čákovým hradom teda začal napĺňať predpoklady, ktoré sa do neho vkladali ešte počas pôsobenia v reprezentačnej dvadsaťjednotke.

"Som rád, že sa mi to podarilo. Ďakujem klubu, spoluhráčom a samozrejme trénerom. Dúfam, že v tejto ceste budeme pokračovať aj na jar. Nechcem sa uspokojiť s tým, čo som zatiaľ dosiahol," dodal bývalý hráč Humenného, Prešova a Žiliny.