Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Fortunaliga

Mazáň má zo Senice namierené do poľského tímu Bielsko-Biala

Na snímke vľavo hráč FK Senica Róbert Mazáň a hráč AS Trenčín Emmanuel Edmond v zápase 7. kola jesennej časti futbalovej Fortuna ligy FK Senica - AS Trenčín v Senici v piatok 22. augusta 2014. Foto: FOTO TASR/Lukáš Grinaj

V najbližších dňoch by mal podpísať zmluvu s poľským celkom Podbeskidzie Bielsko-Biala, informoval oficiálny web senického klubu.

Senica 23. januára (TASR) - Slovenský futbalista Róbert Mazáň má z fortunaligového FK Senica namierené do poľskej najvyššej súťaže. V najbližších dňoch by mal podpísať zmluvu s poľským celkom Podbeskidzie Bielsko-Biala, informoval oficiálny web senického klubu.

"Momentálne je Mazáň na lekárskych testoch v poľskom klube. Ak dopadnú dobre, už by nemalo nič brániť prestupu. S klubom sme sa dohodli korektne na podmienkach. Robovi ďakujeme za kus poctivej práce, ktorú v Senici odviedol a v ďalšom futbalovom raste mu želáme veľa šťastia," uviedol športový riaditeľ FK Senica Dušan Vrťo.

Mazáň prišiel do Senice pred rokom z AS Trenčín. "Je čas sa posunúť v kariére ďalej. Bielsko-Biala vnímam ako posun vpred a je to pre mňa výzva," tvrdí ľavý obranca. Po lekárskych testoch by mal v sobotu s novým tímom odcestovať na sústredenie do Turecka. "Chcem sa presadiť najmä do základnej zostavy. V tíme je viacero Slovákov. Komunikoval som s Kristiánom Kolčákom, ktorý nedávno mužstvo posilnil," dodal Mazáň pre klubovú stránku Senice.

Náhradou za Mazáňa môže byť aj 21-ročný Slovák Sinan Medgyes, ktorý pôsobil naposledy v maďarskom ETO Győr a v Senici je od piatku na skúške. V sobotu by mal nastúpiť v prípravnom zápase na pôde Ferencvarosu Budapešť. "Po zápase sa rozhodneme, či Sinan posilní náš tím," informoval Vrťo.