Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Michalovce angažovali českého stopéra Jeřábka

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Jeřábek je po Lukášovi Jánošíkovi a Adlerovi Da Silvovi tretia predsezónna akvizícia MFK. Za sebou má vyše 140 zápasov v najvyššej českej súťaži, v ktorej hral za Teplice a Jablonec.

Michalovce 14. júla (TASR) - Do kádra futbalistov MFK Zemplín Michalovce pribudol v závere prípravného obdobia český stopér Michal Jeřábek. Fortunaligový klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Jeřábek je po Lukášovi Jánošíkovi a Adlerovi Da Silvovi tretia predsezónna akvizícia MFK. Za sebou má vyše 140 zápasov v najvyššej českej súťaži, v ktorej hral za Teplice a Jablonec. Trénera Norberta Hrnčára presvedčil v prípravnom zápase proti Prešovu.

"Po tom zápase bol záujem obojstranný, takže už sa iba dotiahli záležitosti môjho prestupu," poznamenal 28-ročný stopér, ktorý pravdepodobne absolvuje premiéru vo FL v piatkovom zápase 1. kola proti Banskej Bystrici. "Síce nastúpime proti nováčikovi, ale nič jednoduché nás nečaká, pretože každý tím, ktorý postúpi do ligy, má v sebe zápal a vášeň. Nič preto nemôžeme podceniť. Dúfam, že to pre nás bude vydarená sezóna," povedal Jeřábek pre klubovú stránku.