Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Fortunaliga

Michalovce sa v januári chystajú na sústredenie do Turecka

Na snímke radosť hráčov MFK Zemplín Michalovce po góle v zápase 6. kola Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce – MFK Skalica v Michalovciach 20. augusta 2022. Foto: TASR - Roman Hanc

Program prípravných duelov zavŕšia žlto-modrí v prvú februárovú sobotu previerkou s Nowym Saczom hrajúcim druhú najvyššiu poľskú súťaž, ktorá bude generálkou na jarnú časť sezóny.

Michalovce 23. decembra (TASR) - Michalovskí futbalisti by mali počas zimnej prípravy odohrať sedem stretnutí. Tretíkrát v histórii klubu absolvujú aj sústredenie v teple, 18.-28. januára rozložia svoj stan v Turecku. Informoval o tom klubový web MFK Zemplín.

Zverenci Norberta Hrnčára odohrajú v "krajine polmesiaca" tri prípravné stretnutia - s účastníkom poľskej Ekstraklasy Wislou Plock vedenou trénerom Pavlom Staňom, so srbským tímom FK Voždovac a súper na 24. januára je ešte stále v riešení.

Michalovce odštartujú zimnú prípravu už v utorok 3. januára popoludní. Do odletu na sústredenie ho otestujú dvaja konkurenti z Fortuna ligy, doma Liptovský Mikuláš a na umelej tráve v Tatranskej Lomnici Banská Bystrica, a tiež tím druhej najvyššej maďarskej súťaže Kazincbarcika.

Program prípravných duelov zavŕšia žlto-modrí v prvú februárovú sobotu previerkou s Nowym Saczom hrajúcim druhú najvyššiu poľskú súťaž, ktorá bude generálkou na jarnú časť sezóny.

Program zimnej prípravy MFK Zemplín:

Streda 11. januára: Michalovce - MFK Tatran Liptovský Mikuláš (12.00)
Sobota 14. januára: MFK Dukla Banská Bystrica - Michalovce (12.00 v Tatranskej Lomnici)
Utorok 17. januára: Michalovce - Kazincbarcika SC (12.00)
Streda 18. až sobota 28. januára: sústredenie v Turecku
Sobota 21. januára: Wisla Plock - Michalovce (11.00)
Utorok 24. januára: súper v riešení
Piatok 27. januára: FK Voždovac - Michalovce
Sobota 4. februára: MKS Sandecja Nowy Sacz - Michalovce (11.00 v Poprade)