Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Mikovič podpísal so Spartakom Trnava nový kontrakt

Na archívnej snímke Martin Mikovič zo Spartaku Trnava Foto: TASR/Peter Kollár

Dvadsaťtriročný útočník bude obliekať dres "bílích andelov" do polovice roka 2016.

Trnava 11. marca (TASR) - Vedenie corgoňligového klubu Spartak Trnava v utorok o dva roky predĺžilo zmluvu s Martinom Mikovičom. TASR informoval prostredníctvom tlačovej správy Marek Ondrejka, PR a event manažér Spartaka.

Dvadsaťtriročný útočník, ktorému súčasný kontrakt vyprší na konci júna, tak bude obliekať dres "bílích andelov" do polovice roka 2016. "Sme radi, že tento šikovný futbalista bude aj naďalej pokračovať v červeno-čiernych farbách. Na novej dvojročnej zmluve do 30. júna 2016 sme sa dohodli pomerne rýchlo. Sme presvedčení, že je dobré, keď má svoje najbližšie futbalové roky poriešené výrazne skôr pred ukončením aktuálneho kontraktu. A tak sa Martin v kľude môže naplno venovať futbalu," povedal generálny manažér FC Spartak Trnava Dušan Keketi.

Slová trnavského manažéra potvrdil aj samotný hráč. "Áno, dnes som podpísal so Spartakom novú zmluvu. Od leta budem v klube pôsobiť ďalšie dva roky. Samozrejme, urobili sme určité kompromisy, ale v konečnom dôsledku sú spokojné obe strany. O novom kontrakte sme sa už bavili dlhšie, do finále sa dostali rokovania tento týždeň. Hlavne už nemusím myslieť na to, kde budem pôsobiť najbližšie roky. Boli aj iné možnosti, ale som rád, že zostávam vo svojom materskom klube," uviedol Mikovič.