Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

O Mikuša je záujem na Slovensku aj v zahraničí, láka ho Trnava

Patrik Čarnota z Trnavy (vľavo) a Matúš Mikuš z Nitry v predohrávanom zápase 31. kola futbalovej Corgoň ligy FC Nitra - FC Spartak Trnava v Nitre v piatok 16. mája 2014. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Ten pôsobil v jarnej časti uplynulého ročníka Corgoň ligy pod Zoborom ako amatér bez profesionálnej zmluvy.

Trnava 16. júna (TASR) - O nitrianskeho futbalistu Matúša Mikuša prejavili v uplynulých dňoch záujem nielen kluby z najvyššej Fortuna ligy, ale aj zo zahraničia. Podľa portálu nitra.sme.sk je však mladý kanonier blízko k dohode so Spartakom Trnava.

Okrem "bílych andelov" sa o Mikušove služby zaujímajú aj Dunajská Streda, český Liberec a nešpecifikovaný nemecký a poľský klub. "Hovoril som už s trénerom Trnavy pánom Jarábkom, tiež s manažérom Spartaka pánom Karhanom, mierim do Jaslovských Bohuníc na sústredenie s Trnavou," cituje internetové vydanie denníka Sme v nitrianskom regióne Mikušove slová.

Ten pôsobil v jarnej časti uplynulého ročníka Corgoň ligy pod Zoborom ako amatér bez profesionálnej zmluvy. S tímom sa nedokázal zachrániť v elitnej súťaži, a tak Nitra zostúpila po deviatich rokoch do II. ligy.