Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Fortunaliga

Renovácia City arény v Trnave pokračuje podľa plánu

Zakladanie prvých pylónov na južnej tribúne Štadióna Antona Malatinského v Trnave vo štvrtok 3. apríla 2014. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Pondeľňajší kontrolný deň ukázal, že bude dokončená na jeseň budúceho roka.

Bratislava 5. mája (TASR) - Renovácia domovského stánku futbalistov Spartaka Trnava by mala byť dokončená načas. Pondeľňajší kontrolný deň ukázal, že na budúci rok na jeseň bude City aréna pripravená hostiť prvý súťažný zápas.

"Z hľadiska harmonogramu spĺňame naše ciele a predsavzatia a termín, ktorý sme si stanovili, že budeme otvárať na jeseň roku 2015 stále platí," prezradil na oficiálnom webe Slovenského futbalového zväzu (SFZ) architekt Pavol Adamec. Podľa jeho ďalších slov prebieha zatiaľ renovácia štadióna na modernú arénu bez väčších problémov: "Je to stavba veľkého rozsahu a dennodenne riešime problémy, ktoré nám vznikajú, ale nič zásadné."

V rámci pondeľňajšieho kontrolného dňa sa do Trnavy prišiel pozrieť aj prezident SFZ Ján Kováčik. "Často chodím okolo a nie som prekvapený. Je naozaj obdivuhodné, že v tak krátkom čase sa podarilo urobiť kus roboty. Teší ma to, že sme stále v harmonograme, takže jeseň alebo koniec leta budúceho roka je reálny termín dokončenia," dodal Kováčik.