Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Fortunaliga

Seničania nastúpia v Moravciach, klub im vyplatil časť dlžôb

Na archívnej snímke zľava hráč FK Senica Juraj Piroska, tréner Pavel Šustr a riaditeľ FK Senica David Balda počas tlačovej konferencie pred začiatkom jarnej časti Fortuna ligy v Senici. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Včera sa zaplatili nejaké veci. To bol pre nás impulz a dohodli sme sa, že zajtra do Moraviec ideme hrať, povedal pre TA3 po stretnutí s majiteľmi klubu kapitán mužstva Juraj Piroska.

Senica 1. apríla (TASR) - Futbalisti FK Senica nastúpia na sobotný zápas Fortuna ligy v skupine o udržanie sa na pôde Zlatých Moraviec. Informovala o tom televízia TA3.

Niekoľko mesiacov trvajúce finančné problémy klubu zo Záhoria sa vystupňovali až natoľko, že hráči uvažovali o nenastúpení na zápas. Vo štvrtok a v piatok absolvovali stretnutia s vedením klubu, ktoré splnilo aspoň časť ich požiadaviek.

"Včera sa zaplatili nejaké veci. To bol pre nás impulz a dohodli sme sa, že zajtra do Moraviec ideme hrať. Urobil sa jeden malý krok, ale tých vecí je viac. Myslím si, že budúci týždeň už s niečím majitelia prídu na verejnosť a potom by sa to malo ukázať v inom svetle," povedal pre TA3 po stretnutí s majiteľmi klubu kapitán mužstva Juraj Piroska.