Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Fortunaliga

Skalica príde v úvode jari dvakrát o výhodu domáceho prostredia

Na snímke zľava Martin Petr (Skalica) a Denys Balan (Zlaté Moravce) v zápase 2. kola Fortuna ligy vo futbale medzi FC ViOn Zlaté Moravce - MFK Skalica 22. júla 2022 v Zlatých Moravciach. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Proti Liptovskému Mikulášu nastúpia Skaličania v nedeľu 19. februára o 15.00 h na štadióne v Trenčíne.

Bratislava 1. februára (TASR) - Vzhľadom na meškajúcu realizáciu vyhrievania hracej plochy odohrá MFK Skalica svoje prvé dva domáce jarné zápasy futbalovej Fortuna ligy na iných štadiónoch. Rozhodlo o tom Prezídium Únie ligových klubov (ÚLK) na základe žiadosti MFK Skalica.

"Do konca základnej časti Fortuna ligy 2022/23 ostávajú ešte štyri kolá. Po nich sa tabuľka rozdelí na dve časti, skupinu o titul a udržanie sa. Nováčik MFK Skalica potrebuje každý bod, keďže je aktuálne na predposlednom mieste tabuľky. Situáciu mu komplikuje meškajúca inštalácia vyhrievania hracej plochy, a tak oba zvyšné domáce zápasy základnej časti nemôže hrať na svojom ihrisku. Prezídium ÚLK požiadalo vedenie MFK Skalica o náhradné riešenie. Svoje dva domáce zápasy základnej časti proti Liptovskému Mikulášu a MFK Dukla Banská Banská Bystrica tak odohrá na iných štadiónoch."

Proti Liptovskému Mikulášu nastúpia Skaličania v nedeľu 19. februára o 15.00 h na štadióne v Trenčíne. Duel záverečného 22. kola základnej časti (4. marca o 16.30 h) proti Banskej Bystrici sa uskutoční v Zlatých Moravciach.