Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Fortunaliga

Slovan usporiadal pred duelom s Dunajskou Stredou otvorený tréning

Ilustračná snímka. Foto: FOTO TASR - Henrich Mišovič

Na Tehelné pole, kde sa v nedeľu o 15.00 h odohrá stretnutie, prilákal vyše 1500 priaznivcov.

Bratislava 29. marca (TASR) - ŠK Slovan Bratislava si pred domácim šlágrom 2. kola skupiny o titul vo futbalovej Fortuna lige proti FC DAC 1904 Dunajská Streda prichystal pre svojich fanúšikov otvorený tréning. Na Tehelné pole, kde sa v nedeľu o 15.00 h odohrá stretnutie, prilákal vyše 1500 priaznivcov.

"Tréning bol výborný z pohľadu kvality hracej plochy i fanúšikov, ktorí mali možnosť vidieť top slovenské mužstvo v tréningovom procese. Som rád, že ľudia prišli na štadión a pripravili krásnu choreografiu, radovali sa z gólov, ocenili pekné akcie a zatlieskali. Vnímam len pozitíva, bolo to výborné a som otvorený tejto myšlienke aj do budúcna," povedal na oficiálnej stránke "belasých" tréner Martin Ševela.

Otvorený tréning sa podľa Slovana v slovenských podmienkach uskutočnil premiérovo a splnil očakávania, ktoré si klub stanovil. "Našim fanúšikom sme chceli ponúknuť možnosť naživo vidieť tréning najlepšieho slovenského mužstva. Zároveň sa po tréningu mohli stretnúť s našimi hráčmi a byť s nimi v užšom kontakte. Na otvorený tréning prišlo cez 1500 fanúšikov, čo je vzhľadom na to, že to bol 'len' tréning, skvelé číslo," vyhlásil marketingový riaditeľ Tomáš Straka.