Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Fortunaliga

Straka už nie je trénerom bratislavského Slovana

Na snímke tréner Slovana Bratislava František Straka Foto: TASR/Martin Baumann

Po zahanbujúcej prehre 0:4 na ihrisku lídra tabuľky AS Trenčín sa vedenie klubu dohodlo so Strakom na ukončení spolupráce.

Bratislava 5. októbra (TASR) - František Straka už nie je trénerom futbalistov Slovana Bratislava. Po zahanbujúcej prehre 0:4 v nedeľňajšom dueli 13. kola Fortuna ligy na ihrisku lídra tabuľky AS Trenčín sa vedenie klubu dohodlo so Strakom na ukončení spolupráce, informovala televízia TA3 vo svojom večernom spravodajstve.

Meno nového kouča úradujúceho majstra zatiaľ funkcionári Slovana neoznámili, Straku by ale podľa informácií denníka Šport i Plus jeden deň mohol počas blížiacej sa reprezentačnej prestávky nahradiť Dušan Tittel. Keďže však nemá požadovanú trénerskú licenciu, preberie mužstvo ako generálny či športový riaditeľ.

Slovan nevyhral už sedem súťažných duelov v sérii s hrozivým skóre 1:18. V prvých dvoch vystúpeniach v skupine Európskej ligy UEFA nezískali "belasí" ani bod a nestrelili gól, keď prehrali v Berne s Young Boys 0:5 a vo štvrtok doma na Pasienkoch nestačili na SSC Neapol (0:2).