Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Slovan chce okrem Lásika aj Jendrišeka a Jablonského

Erik Jendrišek Foto: TASR/Michal Svítok

Zatiaľ však ani jeden z týchto možných transferov nie je istý, všetko chceme vyriešiť do začiatku prípravy

Bratislava 3. júna (TASR) - Slovenský futbalový majster Slovan Bratislava chce okrem Richarda Lásika získať pre novú sezónu aj Erika Jendrišeka a českého univerzála Tomáša Jablonského. Informoval o tom klubový web "belasých".

Momentálne vedenie Slovana rokuje s dvojicou slovenských reprezentantov a jedným českým hráčom. Sú to 21-ročný stredopoliar Richard Lásik, ktorý v minulej sezóne pôsobil v talianskom druholigovom klube Brescia Calcio, resp. 27-ročný útočník Erik Jendrišek, naposledy hráč nemeckého druholigistu Energie Cottbus. V hre je aj 26-ročný ľavý obranca či stredopoliar Tomáš Jablonský z FK Jablonec.

"Lásik prejavil záujem o pôsobenie v Slovane Bratislava. Stále je však zmluvne viazaný s Bresciou, s ktorou rokujeme o podmienkach, za akých by bola ochotná tohto hráča uvoľniť. Rovnako sme sa rozprávali aj s Erikom Jendriškom a na dobrej ceste je príchod Tomáša Jablonského. Zatiaľ však ani jeden z týchto možných transferov nie je istý, všetko chceme vyriešiť do začiatku prípravy, teda do 11. júna," povedal generálny riaditeľ Slovana Petr Kašpar.

Richard Lásik
Foto: TASR/ Michal Svítok