Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Trnava odcestuje na odvetu 2. predkola bez Afričanov i Ristovského

Na snímke radosť hráčov Trnavy po strelení gólu, zdola Saymon Cabral, Jakub Grič a Milan Ristovski počas zápasu 9. kola Fortuna ligy medzi FC DAC Dunajská Streda a FC Spartak Trnava. V Dunajskej Strede, dňa 26. septembra 2021. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

V prvom dueli vyhrali Trnavčania 4:1.

Trnava 26. júla (TASR) - Futbalisti Spartaka Trnava odletia v stredu na odvetný zápas 2. predkola Európskej konferenčnej ligy bez pätice legionárov. Proti AFC Newtown nebudú pre problémy s vízami k dispozícii Nigérijčania Yusuf Bamidele, Kazeem Bolaji, Azeez Oseni, Ghančan Kelvin Boateng ani severomacedónsky útočník Milan Ristovski.

"Vypadlo päť hráčov, plus Erik Daniel, ktorého sme nesihli dopísať na druhé predkolo. Ideme hrať štvrtý zápas a hneď nato máme v nedeľu piaty s Podbrezovou. V prípade postupu nás čakajú ďalšie dve predkolá, s najväčšou pravdepodobnosťou s Poliakmi. Medzitým máme doma Žilinu a cestujeme do Michaloviec. Naším plánom bolo rotovať hráčov, lebo v prípade postupu myslíme už aj na tretie predkolo, v ktorom sa budeme snažiť proti favorizovanému poľskému celku zabojovať o postup. Náš plán s rozložením síl nám tým pádom padá,“ povedal pre oficiálny klubový web tréner Spartaka Michal Gašparík. V prvom dueli vyhrali Trnavčania 4:1.