Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

AIK zabudlo dres svojho hráča, musel si ho požičať od fanúšika

Kostarický hráč Celso Borges skóruje z penaltového kopu Foto: TASR/AP

Stredopoliar Celso Borges, na ktorého poslal prestupovú ponuku francúzsky Evian, pôvodne ani nemal v ligovom zápase nastúpiť.

Štokholm 5. augusta (TASR) - Kostarický futbalový reprezentant Celso Borges z AIK Štokholm si musel požičať dres od fanúšika, aby mohol dohrať svoj pravdepodobne posledný zápas za klub v pondelok proti IFK Göteborg (2:0).

Dvadsaťšesťročný stredopoliar, na ktorého poslal prestupovú ponuku francúzsky Evian, pôvodne ani nemal v ligovom zápase nastúpiť. Keďže sa však kluby na podmienkach transferu zatiaľ nedohodli, odcestoval do Göteborgu.

Nanešťastie pre Borgesa, klub nezobral na duel jeho dres s číslom 10 a tak si ho musel požičať od jedného z fanúšikov. Na tričko mu narýchlo našili logá sponzorov a Borges nakoniec zohral kľúčovú úlohu pri výhre. "Som hrdý na to, že som pomohol tímu, ktorý milujem. Navždy budem fanúšikom AIK," povedal pre denník Sportbladet priaznivec.

Borges po zápase vrátil dres šťastnému fanúšikovi, no odmietol povedať, či to bol naozaj jeho posledný duel za AIK. "Zatiaľ nie je nič potvrdené. Uvidíme, ako to dopadne," citovala ho agentúra Reuters.