Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Futbal

Augsburg do konca roka bez obrancu Gouweleeuwa, podrobil sa operácii

Na ilustračnej snímke Miroslav Stoch (vpravo) zo Solúna a Jeffrey Gouweleeuw z AZ Alkmaar počas zápasu L-skupiny 2. kola skupinovej fázy Európskej ligy 3. októbra 2013 v Alkmaare. Foto: TASR/AP Photo

Na listine zranených hráčov tímu sa nachádzajú aj Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Marvin Friedrich, Caiuby, Dominik Kohr a Raul Bobadilla.

Berlín 7. októbra (TASR)- Futbalista Jeffrey Gouweleeuw bude chýbať bundesligovému Augsburgu do konca tohto kalendárneho roka. Ako informovala agentúra DPA, holandský obranca podstúpil vo štvrtok operáciu pľúc.

"Je to ťažký úder pre Joffreyho a pre náš tím. Náš zoznam dlhodobo zranených hráčov momentálne narástol," povedal pre klubový web športový riaditeľ Augsburgu Stefan Reuter. Obranca sa už predtým sťažoval na problémy s dýchaním. "Joffreyho zdravie je najdôležitejšie. Sme presvedčení, že sa zo zdravotných problémov rýchlo dostane," dodal.

Augsburg figuruje po úvodných šiestich zápasoch sezóny nemeckej Bundesligy na 12. mieste. Na listine zranených hráčov tímu sa nachádzajú aj Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Marvin Friedrich, Caiuby, Dominik Kohr a Raul Bobadilla.