Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Futbal

Benitez priletel do Madridu, mal by sa stať trénerom Realu

Rafael Benitez, archívne foto Foto: TASR/AP/Salvatore Laporta

Informáciu, že Benitez nahradí na lavičke "bieleho baletu" Carla Ancelottiho, vyzradil viceprezident klubu Eduardo Fernandez na stretnutí so skupinou fanúšikov

Madrid 1. júna (TASR) - Futbalový tréner Rafael Benitez doletel v pondelok do Madridu, kde by mal v najbližších dňoch podpísať zmluvu s Realom Madrid. Kouča zahliadli na letisku v španielskej metropole po tom, ako priletel z Neapola. Informáciu priniesla agentúra AP.



Informáciu, že Benitez nahradí na lavičke "bieleho baletu" Carla Ancelottiho, vyzradil viceprezident klubu Eduardo Fernandez na stretnutí so skupinou fanúšikov. V Madride si sľubujú, že 55-ročný odborník vráti Real na výslnie a dostane ho pred rivala z Barcelony v La Lige, ako aj v pohárovej Európe.

Benitez sa v Madride narodil a za Real na poste obrancu začal svoju hráčsku kariéru v mládežníckych kategóriách. Viac sa však preslávil v trénerskej funkcii. Valenciu doviedol v rokoch 2002 a 2004 k titulom v Primera Division a v roku 2005 vyhral s Liverpoolom Ligu majstrov.