Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

VIDEO: Hromadná bitka futbalistov, rozhodca rozdal 12 červených kariet

bitka futbalistov Foto: youtube

Videozáznam z bitky zverejnený na internete ukazuje takmer 30 hráčov ako sa udierajú päsťami a kopú do hlavy.

Buenos Aires 17. októbra (TASR) - Duel v tretej najvyššej argentínskej futbalovej súťaži musel hlavný rozhodca prerušiť po tom, ako sa v priebehu druhého polčasu strhla hromadná bitka medzi hráčmi oboch tímov.

Zápas medzi Deportivo Roca a Cipolletti sa od začiatku niesol v nervóznej atmosfére. Hromadná bitka sa začala vtedy, keď arbiter za vzájomné odplácanie vylúčil domáceho stredopoliara Fernanda Fernandeza a obrancu hostí Marcosa Lamollu. Ako prvý pod sprchy zamieril Fernandez, Lamolla však nebol spokojný s výsledkom ich hádky a rozbehol sa za svojím sokom. Domáci hráči ho však v jeho snažení zastavili, na čo reagoval tím hostí a svojmu kolegovi pribehol na pomoc.

Videozáznam z bitky zverejnený na internete ukazuje takmer 30 hráčov ako sa udierajú päsťami a kopú do hlavy. Celý incident musela ukončiť až polícia, ktorá eskortovala mužstvo Cipolletti do šatní. Výsledkom incidentu bolo 12 červených kariet, ktoré dodatočne udelil hlavný arbiter Facundo Espinosa zúčastneným bitkárom.

"Hráči oboch tímov sa nesprávali ako profesionáli, to čo predviedli, je odsúdeniahodné. Hanbím sa za svojich zverencov, s futbalom to dnes nemalo nič spoločné. Som veľmi sklamaný," komentoval celú situáciu domáci tréner Diego Landeiro.