Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Futbalista Brandao zlomil Thiagovi Mottovi nos

Brandao (vpravo) a Motta Foto: TASR/AP Photo

Prezident francúzskeho futbalového šampióna Paríž Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi žiada doživotný trest pre útočníka SC Bastia Brandaa.

Paríž 17. augusta (TASR) - Prezident francúzskeho futbalového šampióna Paríž Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi žiada doživotný trest pre útočníka SC Bastia Brandaa. Ten po záverečnom hvizde sobotňajšieho duelu 2. kola Ligue 1 udrel hlavou do tváre Thiaga Mottu a zlomil mu nos.

Brandao si počkal na Mottu v tuneli medzi hracou plochou a šatňami. Následne mu uštedril podľa agentúry AP "hlavičku", po ktorej začala talianskemu stredopoliarovi tiecť krv z nosa. Po ataku zamieril Brandao okamžite do klubovej šatne. Al-Khelaifi uviedol, že Motta má zlomený nos, no bližšie okolnosti zranenia nezverejnil. "Mal by dostať trest do konca života. Francúzska liga musí vyvodiť veľké dôsledky," uviedol prezident PSG.

Parížania tak prišli o služby Thiaga Mottu minimálne na niekoľko stretnutí. Jeho strata však nemusí byť zo zápasu s Bastiou pre nich jediným veľkým problémom. V 16. minúte totiž opustil trávnik aj elitný kanonier Zlatan Ibrahimovič, ktorého nahradil na poste Ezequiel Lavezzi.