Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Futbal

Brankár Brust ukončil spoluprácu s Medveščakom Záhreb

Na snímke s číslom 27 Ladislav Nagy (Slovan) strieľa gól brankárovi Medveščaku Barrymu Brustovi v zápase KHL medzi HC Slovan Bratislava - Medveščak Záhreb 24. septembra 2014 v Bratislave. Vľavo Patrick Bjorkstrand (Medveščak). Foto: TASR/Pavel Neubauer

Jeho nové pôsobisko nie je známe.

Záhreb 4. novembra (TASR) - Kanadský brankár Barry Brust ukončil spoluprácu s účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Medveščakom Záhreb. Informáciu priniesol športový web r-sport.ru s odvolaním sa na oficiálnu stránku chorvátskeho klubu.

"Ak hráč dostane garantovanú ponuku do konca tohtoročnej sezóny i nasledujúci rok, s finančnými podmienkami štyri alebo päťkrát vyššími ako tie, ktoré mal u nás, nemôžeme mu brániť v odchode," povedal športový riaditeľ klubu Aaron Fox na margo odchodu Kanaďana. Neuviedol však nové pôsobisko, do ktorého tridsaťjedenročný brankár smeruje.

V prebiehajúcej sezóne KHL nastúpil na devätnásť duelov a družstvu dopomohol k deviatim víťazstvám. Zaznamenal priemer 2,15 gólu na stretnutie a 93,3 percentnú úspešnosť zákrokov.