Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Futbal

Tréner Bíreš skončil na lavičke Senice

Ilustračné foto. Foto: TASR – Lukáš Grinaj

Pred kľúčovým zápasom jarnej časti Fortuna ligy v skupine o udržanie proti Zlatým Moravciam sa vedenie klubu rozhodlo pre nový impulz do hráčskej kabíny.

Senica 30. júna (TASR) – Vedenie futbalového klubu FK Senica sa dohodlo na ukončení spolupráce s trénerom Jánom Bírešom. Tréningový proces povedie do konca fortunaligového ročníka Patrik Durkáč spolu s asistentmi Jurajom Piroskom a Miroslavom Mentelom.

Ako uviedol FK Senica na svojom webe, pred kľúčovým zápasom jarnej časti Fortuna ligy v skupine o udržanie proti Zlatým Moravciam sa vedenie klubu rozhodlo pre nový impulz do hráčskej kabíny.

„Trénerovi Jánovi Bírešovi chceme touto cestou poďakovať za odvedenú prácu v našom klube, do jeho ďalšej trénerskej kariéry mu želáme všetko dobré," píše sa na webovej stránke Záhorákov. Piroska sa po skončení súťažného ročníka vráti do hráčskej kabíny ako jej neoddeliteľná súčasť.

Bíreš sa ujal kormidla v Senici 7. marca. Predtým pôsobil ako asistent Ivana Gálada v Nitre, v rovnakej funkcii pôsobil aj v Ružomberku, okrem toho pracoval pri mládeži v Trnave, Žiline a Podbrezovej. Senici patrí v nadstavbovej časti FL v skupine o o udržanie štvrté miesto s trojbodovým náskokom pred piatou Nitrou a päťbodovým pred šiestym Pohroním. V záverečných dvoch kolách privíta doma Zlaté Moravce (4. júla) a vycestuje na pôdu FK Pohronie (11. júla).