Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Futbal

Čecha čaká operácia zraneného ramena

Zranený český brankár Chelsea Petr Čech (vpravo) sa drží za zranenú ruku, keď opúšťa ihrisko v 18. minúte prvého zápasu semifinále futbalovej Ligy majstrov 2013/2014 Atletico Madrid - FC Chelsea Londýn na štadióne Vicenteho Calderona v Madride v utorok 22. apríla 2014. Foto: TASR/AP

Pravé rameno nevydržalo, keď pri likvidácii centra Kokeho z rohového kopu pri výskoku vytesňoval loptu nad bránu a pri dopade sa nešťastne zrazil s Raulom Garciom.

Londýn 5. mája (TASR) - Český futbalový brankár Petr Čech z Chelsea Londýn podstúpi v najbližších dňoch operáciu zraneného ramena a pravdepodobne nestihne štart budúcej sezóny. Informoval o tom portál idnes.cz s odvolaním sa na britské médiá.

Gólman českého národného tímu utrpel zranenie v úvodnom semifinálovom dueli futbalovej Ligy majstrov na ihrisku Atletica Madrid (0:0). Pravé rameno nevydržalo, keď pri likvidácii centra Kokeho z rohového kopu pri výskoku vytesňoval loptu nad bránu a pri dopade sa nešťastne zrazil s Raulom Garciom.

V nasledujúcej sezóne asi čaká Čecha boj o post brankárskej jednotky s Thibautom Courtoisom. "Pre liečbu nestihne štart budúceho ročníka, začať v bránke by tak mal Courtois, ktorý sa vráti z hosťovania v Atleticu," informoval server telegraph.co.uk. Chelsea sa zatiaľ k chystanému chirurgickému zákroku svojho brankára oficiálne nevyjadrila.