Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Petr Čech po zranení už trénuje, v stredu chce nastúpiť

Manažér Chelsea Londýn José Mourinho (vpredu) sleduje svojich zverencov počas tréningu v Cobhame 29. apríla 2014 pred zajtrajším odvetným zápasom semifinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid. Foto: TASR/AP

V prípade Čecha sa pôvodne očakávalo, že bude mimo hru už do konca sezóny, pretože si vážne poranil rameno.

Londýn 29. apríla (TASR) - Tréner futbalistov FC Chelsea Londýn Jose Mourinho má pred stredajším odvetným zápasom semifinále Ligy majstrov proti Atleticu Madrid hneď štvornásobný dôvod na radosť. V utorok sa totiž do tréningového procesu po zranení vrátili štyria hráči - Eden Hazard, Petr Čech, John Terry a Samuel Eto'o.

Belgický stredopoliar Hazard, ktorého v nedeľu vymenovala anglická Hráčska asociácia za mladého hráča roka, a kamerunský útočník Eto'o vynechali prvý duel na štadióne Vicente Calderona pre problémy s lýtkom respektíve kolenom, zatiaľ čo český brankár Čech a stopér Terry sa zranili v Madride.

"Tréning prebiehal v Cobhame. Petr Čech, John Terry, Eden Hazard a Samuel Eto'o sa na ňom rovnako zúčastnili," uviedol klub na sociálnej sieti. Návrat kreatívneho Hazarda po troch týždňoch absencie môže byť hnacím motorom pre ofenzívu Chelsea, ktorá v prvom zápase s Atleticom remizovala 0:0.

V prípade Čecha sa pôvodne očakávalo, že bude mimo hru už do konca sezóny, pretože si vážne poranil rameno a Terry si vyvrtol členok.