Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Futbal

Cristiano Ronaldo opäť trénoval s tímom, fit je aj Coentrao

Cristiano Ronaldo opäť trénoval s tímom Foto: TASR/AP Photo

Ronaldo opustil štvrtkový tréning s ľadovým obkladom na ľavom kolene.

Campinas 14. júna (TASR) - Cristiano Ronaldo v sobotu opäť naplno trénoval so spoluhráčmi z národného tímu a mal by byť pripravený nastúpiť na úvodný duel portugalskej futbalovej reprezentácie na MS v Brazílii proti Nemecku. Krídelník Realu Madrid absolvoval celú tréningovú jednotku, poslednú pred odletom tímu do Salvadoru, kde v pondelok nastúpi v šlágri G-skupiny proti "Nationalelf". Informovala o tom agentúra DPA.

Ronaldo opustil štvrtkový tréning s ľadovým obkladom na ľavom kolene. Líder národného tímu absolvoval so spoluhráčmi asi štvrťhodinovú fyzickú prípravu, no potom išiel z trávnika dole a do tréningu s loptami sa už nezapojil. Pri odchode ešte stihol rozdať fanúšikom niekoľko autogramov. Držiteľa Zlatej lopty pre najlepšieho hráča sveta podľa FIFA trápili od finále Ligy majstrov zranenia ľavého kolena a stehenného svalu.

Tréner Portugalčanov Paulo Bento mal v sobotu k dispozícii všetkých 23 hráčov vrátane ľavého obrancu Fabia Coentraa, ktorý nejavil už žiadne známky zranenia bedrového kĺbu, kvôli ktorému nedokončil štvrtkový tréning. Tréningy Portugalčanov sa tešia v Brazílii zatiaľ veľkej obľube, vo štvrtok sledovalo v meste Campinas, kde hráva zápasy miestny klub Ponte Preta, tréningovú jednotku "červeno-zelených" 10.000 divákov. Na stredajší tréning predali fanúšikom už 6000 vstupeniek.

Fotogaléria: Ronaldo opäť trénoval