Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Futbal

Dani Alves opúšťa po ôsmich rokoch Barcelonu, mieri do Juventusu

Hráč Barcelony Dani Alves (vľavo) a hráč AS Rím Iago Falque v súboji o loptu v zápase 5. kola skupinovej fázy Ligy majstrov skupiny E FC Barcelona - AS Rím v Barcelone 24. novembra 2015. Foto: TASR/AP

V médiách sa spomínal aj odchod brazílskeho útočníka Neymara do Manchestru United, ten však podľa slov Fernandeza neopustí káder katalánskeho veľkoklubu.

Barcelona 2. júna (TASR) - Futbalista španielskeho tímu FC Barcelona Dani Alves odchádza do talianskeho Juventusu Turín. Informovala o tom agentúra AP.

"Dani Alves sa rozhodol odísť. Je to jeho osobné rozhodnutie, ktoré rešpektujeme," potvrdil odchod brazílskeho obrancu športový riaditeľ FCB Robert Fernandez. Alves prišiel na Nou Camp v roku 2008 z konkurenčnej Sevilly.

"Napravo máme istou v podobe Aleixa Vidala a tiež Sergia Roberta," informoval Fernandez o náhradách na pozíciu Alvesa. V tíme zatiaľ zostáva Argentínčan Javier Mascherano, o ktorého mal Juventus taktiež záujem. V médiách sa spomínal aj odchod brazílskeho útočníka Neymara do Manchestru United, ten však podľa slov Fernandeza neopustí káder katalánskeho veľkoklubu.