Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Futbal

Na finále SP žiada Slovan 600 vstupeniek pre svojich fanúšikov

Na odvetný zápas semifinále Slovnaft Cupu vo futbale medzi ŠK Slovan Bratislava - FK Senica prišli na tribúny deti základných škôl Foto: TASR/Martin Baumann

Finále Slovenského pohára vo futbale sa odohrá 1. mája o 18.30 h. na štadióne v Myjave.

Bratislava 22. apríla (TASR) - Vedenie futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava požiadalo Slovenský futbalový zväz o 600 vstupeniek pre svojich fanúšikov na finálový duel Slovenského pohára Slovnaft Cupu proti MFK Košice. Ten sa odohrá 1. mája o 18.30 h.

"Rokovanie prebehlo vo veľmi korektnej atmosfére. Za ŠK Slovan Bratislava boli jasne formulované požiadavky ohľadne počtu vstupeniek, ktoré by vo väčšej miere pokryli záujem našich fanúšikov o tento prestížny zápas. V priebehu zajtrajšieho dňa by sme mali dostať definitívne rozhodnutie SFZ ohľadne našej žiadosti. Veríme, že heslo 'Spojme sa pre futbal' nebude len prázdnou frázou a fanúšikovia Slovana, ako aj Košíc si budú môcť vychutnať tento zážitok v čo najväčšom počte. SFZ jasne deklaroval, že chce robiť futbal pre fanúšikov, tak veríme, že príde aj k naplneniu týchto slov," uviedol na oficiálnom webe "belasých" koordinátor pre styk s fanúšikmi a projektový manažér ŠK Slovan Stanislav Kramarič.