Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Futbal

Francúzsko vyhostilo 20 ruských fanúšikov, sú rizikom

Ruskí policajti a ruská policajtka hliadkujú v centre Lille pred začiatkom zápasu základnej B-skupiny Rusko - Slovensko na ME vo futbale 15. júna 2016. Európska futbalová únia (UEFA) v utorok podmienečne vylúčila ruskú reprezentáciu z finálového turnaja majstrovstiev Európy.Dôvodom k trestu, ktorý potrvá až do konca turnaja, bolo vyčíňanie fanúšikov Ruska pred, počas a po zápase s Anglickom (1:1) v Marseille. Foto: TASR AP

Muži vo veku od 25 do 40 rokov sú zadržaní v Marseille a krajinu opustia v pondelok. Ruskí fanúšikovia boli zapletení v sobotňajších výtržnostiach.


Paríž 16. júna (TASR) - Francúzsko vyhostilo dvadsiatich ruských fanúšikov, ktorí predstavujú podľa regionálnych úradov riziko pre verejný poriadok počas majstrovstiev Európy vo futbale. Informáciu priniesla agentúra DPA.

Muži vo veku od 25 do 40 rokov sú zadržaní v Marseille a krajinu opustia v pondelok. Ruskí fanúšikovia boli zapletení v sobotňajších výtržnostiach v Marseille, kde sa uskutočnil zápas "slovenskej" B-skupiny EURO 2016 medzi zbornou a Anglickom (1:1).