Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Futbal

Bero nefiguroval na súpiske Trabzonsporu, má problémy s kolenom

Na snímke futbalista Matúš Bero Foto: TASR - Michal Svítok

Slovenský futbalista si minulý pondelok otvoril ligový strelecký účet na novom pôsobisku.

Trabzon 10. decembra (TASR) - Slovenský futbalista Matúš Bero pre problémy s pravým kolenom nefiguroval na súpiske Trabzonsporu v piatkovom zápase tureckej ligy proti Adanasporu (4:1).

Dvadsaťjedenročného ofenzívneho stredopoliara, ktorý prišiel do Trabzonsporu v lete z AS Trenčín, čakajú v priebehu budúceho týždňa lekárske vyšetrenia. Tie ukážu, aký je rozsah zranenia a na akú dlhú dobu vypadne zo súťažného diania. O Berovom zranení informovala oficiálna internetová stránka Trabzonsporu.

Slovenský futbalista si minulý pondelok otvoril ligový strelecký účet na novom pôsobisku. Jeho gól rozhodol o výhre Trabzonsporu nad Kayserisporom (1:0).

Besiktas - Bursaspor 2:1 v 14. kole tureckej ligy

V prvom sobotňajšom zápase 14. kola tureckej futbalovej ligy Kasimpasa získala na ihrisku Rizesporu všetky body za víťazstvo 1:0, hoci od 83. minúty dohrávala oslabená o vylúčeného strelca gólu Nigérijčana Eduoka.

Besiktas vyhral nad Bursasporom 2:1 vďaka dvom Tosunovým penaltám, keď prehru aspoň trochu zmiernil Tasdemir až v prvej minúte nadstaveného času.

Výsledky - 14. kolo:
Rizespor - Kasimpasa 0:1
Genclerbirligi - Basaksehir 0:0
Besiktas - Bursaspor 2:1