Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Futbal

Do Spartaku Trnava pricestuje na skúšku kamerunský útočník Wanja

Na archívnej snímke hráči Spartaka Trnava oslavujú so svojimi fanúšikmi výhru 3-0 proti DAC Dunajská Streda. Foto: TASR/Peter Kollár

O 25-ročnom útočníkovi pozitívne referoval bývalý tréner "bílích andelov" a znalec afrického hráčskeho trhu Jozef Vukušič, ktorý funkcionárom Spartaka odporučil Wanju otestovať.

Trnava 29. decembra (TASR) - Do zimnej prípravy Spartaka Trnava sa na začiatku januára zapojí aj kamerunský futbalista Ronaldo Ngah Wanja. O 25-ročnom útočníkovi pozitívne referoval bývalý tréner "bílích andelov" a znalec afrického hráčskeho trhu Jozef Vukušič, ktorý funkcionárom Spartaka odporučil Wanju otestovať.

Ronald Ngah Wanja je momentálne hráčom kamerunského tímu Cotonsport de Garoua. "Nejde priamo o futbalistu, ktorého by som osobne poznal či predtým trénoval, referencie som si však na neho zisťoval od ľudí i futbalistov, ktorým dôverujem. Idú o ňom pozitívne správy," uviedol Vukušič pre portál trnavskyhlas.sk. "Ronald Ngah hrá za kvalitný kamerunský klub, je to typický gólový hrotový útočník," dodal Vukušič.

Dres Spartaka si na jeseň obliekal Wanjov krajan Robert Ndip Tambe, ktorý nastrieľal päť ligových gólov.