Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Futbal

Mladí hráči Leicestru sa ospravedlnili za sexuálny škandál v Thajsku

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Pearson junior sa v uplynulej sezóne predstavil v A-tíme "líšok" v jednom pohárovom zápase, Hopper a Smith doteraz hrali za juniorské mužstvo City.

Londýn 1. júna (TASR) - Traja mladí futbalisti anglického klubu Leicester City sa ospravedlnili za svoje správanie na posezónnom turné v Thajsku. Trojica Tom Hopper, James Pearson, ktorý je synom šéftrénera Nigela Pearsona, a Adam Smith si zvečnila svoje sexuálne radovánky s thajskými prostitútkami prostredníctvom mobilných telefónov. Na videu, ktoré preniklo na verejnosť, mladíci na dvojicu žien pokrikujú rasistické urážky.

Leicester bude hrať Premier League aj v budúcej sezóne, keď v tej uplynulej sa zachránil medzi elitou na poslednú chvíľu. Hráči za to dostali od majiteľa klubu, thajského miliónara Vichaia Srivaddhanaprabhu bonus päť miliónov libier a letenky na promoturné do Thajska. Za sexuálny škandál sa trojica mladých hráčov ospravedlnila na oficiálnom klubovom webe.

"Tom Hopper, James Pearson a Adam Smith by sa radi ospravedlnili za svoje správanie na turné v Thajsku. Ospravedlnenie je smerované ženám, ktoré boli do incidentu zapletené, vedeniu klubu i majiteľom," uvádza sa v stanovisku Leicestru.

Pearson junior sa v uplynulej sezóne predstavil v A-tíme "líšok" v jednom pohárovom zápase, Hopper a Smith doteraz hrali za juniorské mužstvo City.