Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Futbal

Vstupenky na duel s Chorvátskom sú v online predaji do 7. októbra

Ilustračné foto. Foto: TASR - Martin Baumann

Na základe rozhodnutia Chorvátskeho futbalového zväzu, bude vstup na štadión povolený iba fanúšikom, ktorí sa preukážu EU digitálnym COVID pasom s platným QR kódom o kompletnej vakcinácii.

Bratislava 28. septembra (TASR) – Slovenský futbalový zväz oznamuje fanúšikom, že vstupenky na zápas kvalifikácie MS 2022 Chorvátsko – Slovensko (11. októbra o 20.45 hod) na štadióne Gradski vrt v Osijeku sú v predaji online. Vstupenky do sektora hostí „S“ – „Sever“ (North) sú v cene 12 eur. SFZ o tom informoval na oficiálnom webe.

Vstupenky je možné si zakúpiť len online prostredníctvom stránky: https://ticketing.futbalsfz.sk/events

Na základe rozhodnutia Chorvátskeho futbalového zväzu, bude vstup na štadión povolený iba fanúšikom, ktorí sa preukážu EU digitálnym COVID pasom s platným QR kódom o kompletnej vakcinácii.

Pri vstupe na štadión nebude akceptované:

- potvrdenie o očkovaní alebo certifikát v papierovej forme

- potvrdenie o vykonaní testu na COVID-19 (PCR alebo AG test)

Dôležité informácie k zakúpeniu vstupeniek:

- počet vstupeniek na 1 nákup je max. 4ks

- platba je možná len platobnou kartou

- vstupenky budú doručené na SFZ v elektronickej forme v pdf a následne budú zaslané na e-mailovú adresu registrovanú v konte objednávateľa

Pri nákupe vstupenky / vstupeniek je potrebné uviesť údaje každého držiteľa vstupeniek. Bez údajov uvedených nižšie nebude možné zrealizovať nákup:

- meno, priezvisko

- číslo dokladu totožnosti: občiansky preukaz alebo cestovný pas

- dátum narodenia

Na základe pokynov Chorvátskeho futbalového zväzu budú na každej vstupenke vytlačené údaje držiteľa vstupenky - meno a priezvisko. Každý záujemca musí zvážiť svoju účasť na tomto zápase.

Pri vstupe na štadión budú prebiehať kontroly:

- doklad totožnosti(OP/pas)

– digitálny COVID pas

- vstupenka

Vstupenky je možné si zakúpiť v termíne do štvrtku 7. októbra do 15.00 hod. Po tomto termíne už nebude možné si vstupenky zakúpiť.

Meno a priezvisko na vstupenke je možné zmeniť do nedele 10. októbra do 16.00 hod.

V prípade otázok, nejasností a požiadavky na zmenu mena, možno kontaktovať SFZ na adrese vstupenky@futbalsfz.sk. V žiadosti je potrebné uviesť číslo objednávky / faktúry a ktoré meno / mená sa menia za nové údaje. Vstupenky s novými údajmi budú zaslané žiadateľovi elektronicky v pdf.