Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Na turnaji Copa America zaznamenali už 66 pozitívnych prípadov

Na snímke brazílski hráči, zľava Richarlison, Neymar a Everton Ribeiro osoavujú štvrtý gól v druhom zápase B-skupiny turnaja Copa America 2021 vo futbale Brazília - Peru v Riu de Janeiro v noci na 18. júna 2021. Foto: TASR/AP

Brazília sa stala organizátorom podujatia na poslednú chvíľu po tom, ako v Argentíne prišlo k prudkému nárastu prípadov ochorenia COVID-19.

Sao Paulo 18. júna (TASR) – Brazílske ministerstvo zdravotníctva eviduje už 66 prípadov koronavírusu spojených s futbalovým turnajom Copa America. V porovnaní s predchádzajúcim dňom pribudlo trinásť ľudí s pozitívnym výsledkom testu.

Počas juhoamerického šampionátu vykonali 6521 testov, pozitívne testy vyšli 27 hráčom a členom realizačných tímov a 39 pracovníkom. Informovala o tom agentúra AP.

Brazília sa stala organizátorom podujatia na poslednú chvíľu po tom, ako v Argentíne prišlo k prudkému nárastu prípadov ochorenia COVID-19. Už 20. mája prišla o úlohu spoluorganizátora aj Kolumbia pre protesty proti prezidentovi Ivanovi Duquemu.