Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

VIDEO: Gomis skolaboval. Chelsea, City aj Škrtelov Liverpool víťazne

Pre francúzskeho futbalového útočníka Bafetimbiho Gomisa zo Swansea City sa stredajší duel 28. kola anglickej Premier League na ihrisku Tottenhamu Hotspur skončil už po necelej štvrťhodine. Gomis skolaboval na trávniku a zasahovať museli privolaní lekári, Foto: TASR/AP

Stretnutie na päť minút prerušili a Gomisa, ktorého previezli na vyšetrenie do nemocnice, nahradil na ihrisku Nelson Oliveira.

Londýn 4. marca (TASR) - Futbalisti Chelsea Londýn si udržali päťbodový náskok na čele tabuľky anglickej Premier League. V stredajšom súboji 28. kola si "The Blues" poradili v londýnskom derby s domácim West Hamom United 1:0 vďaka gólu belgického krídelníka Edena Hazarda. Druhý tím tabuľky Manchester City zdolal posledný Leicester City 2:0.

FC Liverpool v základnej zostave so slovenským stopérom Martinom Škrtelom natiahol víťaznú šnúru v lige na štyri zápasy, keď si v stredu na Anfield Road poradil s Burnley 2:0. "The Reds" patrí v tabuľke piata priečka s dvojbodovou stratou na štvrtý Manchester United, ktorý triumfoval na pôde Newcastlu United 1:0 gólom Ashleyho Younga z 89. minúty.

Pre útočníka Swansea City Bafetimbiho Gomisa sa duel na ihrisku Tottenhamu Hotspur skončil po necelej štvrťhodine. Francúzsky legionár skolaboval na trávniku a zasahovať museli privolaní lekári, ktorí mu nasadili kyslíkovú masku a odniesli ho na nosidlách. Stretnutie na päť minút prerušili a Gomisa, ktorého previezli na vyšetrenie do nemocnice, nahradil na ihrisku Nelson Oliveira.

Futblista Liverpoolu SLovák Martin Škrtel (druhý vľavo) sa teší po strelení gólu spoluhráča Jordana Hendersona (uprostred) v zápase 28. kolaPremier League FC Liverpool - FC Burnley.
Foto: TASR/AP




sumáre - 28. kolo:

Manchester City - Leicester City 2:0 (1:0)
Góly:
45.+2 Silva, 88. Milner

Newcastle United - Manchester United 0:1 (0:0)
Gól:
89. Young
/Ľ. Šatka (Newcastle) sedel na lavičke/

Queens Park Rangers - Arsenal Londýn 1:2 (0:0)
Góly:
82. Austin - 64. Giroud, 69. Sanchez

Stoke City - Everton 2:0 (1:0)
Góly:
32. Moses, 84. Diouf
/D. Teixeira (Stoke City) sedel na lavičke/

Tottenham Hotspur - Swansea City 3:2 (1:1)
Góly:
7. Chadli, 51. Mason, 60. Townsend - 19. Ki Sung-yong, 89. Sigurdsson

West Ham United - Chelsea Londýn 0:1 (0:1)
Gól:
22. Hazard

FC Liverpool - FC Burnley 2:0 (1:0)
Góly:
29. Henderson, 51. Sturridge
/M. Škrtel (Liverpool) odohral celý zápas/