Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Riaditeľ Leverkusenu si v budúcej sezóne želá divákov na zápasoch

Na archívnej snímke Rudi Völler. Foto: TASR/AP

Bayer reštartoval ročník výhrou 4:1 nad Werderom Brémy, po ktorej stráca na štvrté Lipsko už len jeden bod a na tretiu Borussiu Mönchengladbach dva.

Berlín 22. mája (TASR) - Športový riaditeľ nemeckého futbalového bundesligistu Bayeru Leverkusen si želá, aby sa od budúcej sezóny hrali zápasy najvyššej súťaže s divákmi na tribúnach. Rudi Völler to však podmieňuje priaznivou situáciou ohľadom pandémie koronavírusu.

"Veľmi si prajem, rovnako ako veľa ďalších ľudí, aby sa v budúcej sezóne mohli fanúšikovia vrátiť na štadióny. Možno je teraz trochu priskoro na takéto tvrdenie, ale určitý počet ľudí by sme mohli vpustiť na tribúny. Samozrejme za predpokladu, že nepríde k druhej vlne pandémie a k nárastu počtu nakazených osôb," citovala agentúra dpa slová majstra sveta z roku 1990.

Bayer reštartoval ročník pondelkovou výhrou 4:1 nad Werderom Brémy, po ktorej stráca na štvrté Lipsko už len jeden bod a na tretiu Borussiu Mönchengladbach dva. V sobotu sa "farmaceuti" predstavia práve na pôde Mönchengladbachu a v prípade víťazstva ho v tabuľke preskočia.