Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Futbal

Sobotný zápas Bayernu s Frankfurtom navštívi Beckenbauer

Brankár Bayernu Manuel Neuer gestikuluje počas futbalového zápasu nemeckej Bundesligy Union Berlín - Bayern Mníchov v Berlíne 17. mája 2020. Nemecká bundesliga za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení pre pandémiu nového koronavírusu pokračuje od soboty 16. mája, zvyšok sezóny sa dohrá bez divákov. Foto: TASR/AP

Sedemdesiatštyriročná legenda svetového futbalu sa ukáže na štadióne po dlhšom čase, keďže ho trápili zdravotné problémy.

Berlín 22. mája (TASR) - Sobotný zápas nemeckej futbalovej bundesligy medzi Bayernom Mníchov a Frankfurtom bude mať prominentnú návštevu. Pozvanie predsedu predstavenstva Bavorov Karla-Heinza Rummeniggeho prijal Franz Beckenbauer.

Sedemdesiatštyriročná legenda svetového futbalu sa ukáže na štadióne po dlhšom čase, keďže ho trápili zdravotné problémy. "Po dlhej dobe vyjdem z domu a zmením prostredie. Teším sa na prázdne tribúny, pretože sa budem môcť naplno sústrediť na hru. Rád sledujem futbal, ale bez toho, aby som ho musel s niekým rozoberať," citovala Beckenbauera agentúra SID.