Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Futbal

Herc skóroval vo švajčiarskej lige, zmiernil prehru Grasshoppers

Na snímke zľava Christián Herc a Ľubomír Tupta (obaja Slovensko) oslavujú gól vo finále turnaja International Challenge Trophy Slovensko 23 - Anglicko C na futbalovom štadióne v Žiari nad Hronom 8. novembra 2017. Foto: TASR/Branislav Račko

V zápase záverečného 36. kola Superligy 2022/2023 skorigoval prehru Grasshoppersu Zürich na ihrisku FC Bazilej, keď v druhej minúte nadstaveného času znížil na konečných 1:3 z pohľadu hostí.

Bern 29. mája (TASR) - Slovenský futbalista Christián Herc strelil v pondelok svoj piaty gól v prebiehajúcej sezóne najvyššej švajčiarskej súťaže. V zápase záverečného 36. kola Superligy 2022/2023 skorigoval prehru Grasshoppersu Zürich na ihrisku FC Bazilej, keď v druhej minúte nadstaveného času znížil na konečných 1:3 z pohľadu hostí.

Dvadsaťštyriročný stredopoliar začal zápas na lavičke náhradníkov a na ihrisko prišiel v 66. minúte za stavu 1:0 pre domácich. O šesť minút neskôr dostal žltú kartu a v 90.+2 minúte za stavu 3:0 strelil jediný gól Grasshoppers. Klub z Zürichu skončil v tabuľke na konečnom siedmom mieste.