Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Futbal

V akcii Hokejové srdce pre Čiša vydražili Višňovského dres za 3700 eur

Zo zrazu slovenskej futbalovej reprezentácie v Senci 11. novembra 2013. Na archívnej snímke obranca Marián Čišovský. Foto: TASR/Michal Svítok

Na začiatku hokejových MS v Rusku spustili autori projektu charitatívnu akciu na podporu chorého slovenského futbalistu Mariána Čišovského, ktorý bojuje so zákernou chorobou ALS.

Bratislava 3. júna (TASR) - Charitatívna akcia "Hokejové srdce pre Čiša" sa blíži ku koncu. Najvzácnejším artiklom bude s najväčšou pravdepodobnosťou dres Ľubomíra Višňovského z New Yorku Islanders.

Na začiatku hokejových MS v Rusku spustili autori projektu charitatívnu akciu na podporu chorého slovenského futbalistu Mariána Čišovského, ktorý bojuje so zákernou chorobou ALS. Dražili sa dresy svetoznámych hráčov z NHL a do akcie sa zapojili aj reprezentácie Česka a Slovenska ako aj tím Slovan Bratislava. Dresy slovenských hokejistov a tímov (Višňovský, Chára, Hossa, Handzuš, Slovensko, Slovan) sa vydražili za 151-tisíc českých korún (cca. 5 500 eur).

Fanúšikovia zatiaľ najviac zaplatili za dres Ľubomíra Višňovského z NY Islanders, ktorý sa vydražil za 100.000 českých korún (asi 3 700 eur). Dres Jaromíra Jágra bol pritom dva dni pred koncom dražby na sume 31.000. V ponuke je stále aj exkluzíva hokejka Mariána Hossu s podpisom.