Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Futbal

Ibrahimovič poprel návrat do Malmö: Som príliš dobrý na švédsku ligu

Zlatan Ibrahimovič sa usmieva na tlačovej konferencii švédskej reprezentácie vo štvrtok 26. mája 2016 v Štokholme. Foto: TASR/AP

Tridsaťštyriročný elitný kanonier po uplynulej sezóne ukončil pôsobenie v Paríži Saint-Germain a zatiaľ nie je známe, kam povedú jeho kroky.

Bastad 1. júna (TASR) - Švédsky futbalový reprezentant Zlatan Ibrahimovič poprel špekulácie médií, ktoré spájajú jeho meno s príchodom do Manchestru United alebo návratom do materského klubu Malmö FF.

Tridsaťštyriročný elitný kanonier po uplynulej sezóne ukončil pôsobenie v Paríži Saint-Germain a zatiaľ nie je známe, kam povedú jeho kroky. Návrat do Malmö, kde začínal svoju profesionálnu kariéru, nateraz vylučuje. "Ešte oň nemám záujem. Som príliš dobrý na švédsku ligu," vyhlásil Ibrahimovič počas reprezentačného kempu v Bastade.

Obávaný zakončovateľ nerieši klubovú budúcnosť, chce sa plne sústrediť iba na boje na EURO 2016 vo Francúzsku. "Som tu, aby som hral na majstrovstvách Európy. Koncentrujem sa iba na ne. Uvidíme, ako ďaleko sa dostaneme," citovala agentúra dpa Ibrahimoviča, ktorý zároveň dementoval správy, podľa ktorých má po ME ukončiť reprezentačnú kariéru. "Zatiaľ som o tom neuvažoval, s nikým som sa o tom nerozprával. Cítim sa silný, skutočne silný," odpovedal pri otázke na jeho súčasnú formu.