Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Futbal

Janso podpísal profesionálnu zmluvu so Spartakom Trnava

Na snímke vpravo hráč Trnavy Oliver Janso a hráč Podbrezovej Miroslav Viazanko v zápase 12. kola jesennej časti Fortuna ligy medzi FC Spartak Trnava - ŽP Šport Podbrezová v Trnave v sobotu 15. októbra 2016. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Dvadsaťtriročný ľavý obranca presvedčil trénera Miroslava Karhana i funkcionárov a spoľahlivé výkony v jesennej časti futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 mu priniesli kontrakt na dva a pol roka.

Trnava 15. decembra (TASR) - Vedenie FC Spartak Trnava podpísalo profesionálnu zmluvu s Oliverom Jansom. Dvadsaťtriročný ľavý obranca presvedčil trénera Miroslava Karhana i funkcionárov a spoľahlivé výkony v jesennej časti futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 mu priniesli kontrakt na dva a pol roka.

"Oliver prešiel mládežníckymi výbermi reprezentácie, neskôr šťastie skúšal v prvej, druhej, tretej, ale i štvrtej lige, až sa objavil pod trénerom Šarmírom v našej juniorke. Veľkou pracovitosťou a snahou, keďže je dobre fyzicky pripravený, mali jeho výkony stúpajúcu tendenciu. Neustále na sebe pracuje, chce niečo dokázať a táto vlastnosť mu pomohla presadiť sa. V závere jesene sa stal platným členom základnej zostavy, aj preto sme sa rozhodli ponúknuť mu profesionálnu zmluvu," uviedol pre klubový web Spartaka Trnava generálny manažér Pavel Hoftych.