Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

Kiss bude aj v ďalšej sezóne hosťovať v Ross County

Na snímke Filip Kiss. Foto: FOTO TASR/Pavel Neubauer

Hráč waleského klubu Cardiff City, ktorý vypadol po minulej sezóne z anglickej Premier League, mal viacero ponúk z Anglicka, ale rozhodol sa pre pokračovanie kariéry v Ross County.

Glasgow 7. augusta (TASR) - Slovenský futbalista Filip Kiss bude aj v nasledujúcej sezóne hosťovať v škótskom prvoligovom klube Ross County. Informáciu priniesol portál sport.stv.tv.

Hráč waleského klubu Cardiff City, ktorý vypadol po minulej sezóne z anglickej Premier League, mal viacero ponúk z Anglicka, ale rozhodol sa pre pokračovanie kariéry v Ross County. Dvadsaťtriročný stredopoliar pôsobil v tomto klube od januára a pomohol mu k siedmemu miestu v škótskej Premier League. Kiss mal impozantný úvod, keď v prvých dvoch zápasoch strelil štyri góly. Celkovo skóroval v 17-tich dueloch šesťkrát.

"Mal som viacero ponúk od klubov z nižších anglických súťaží, ale cítim, že je pre mňa lepšie ostať v Ross County a hrať najvyššiu súťaž. Cítil som sa tu príjemne a verím, že som sa rozhodol dobre," povedal pre sport.stv.tv člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie. Bývalý hráč Interu Bratislava, MFK Petržalka a Slovana Bratislava je hráčom Cardiffu od sezóny 2011/2012.