Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Futbal

Lazio prehralo tretí duel v sérii, Sassuolu podľahlo 1:2

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Pod výhru sa podpísal aj slovenský reprezentant Lukáš Haraslín, ktorý vybehol na ihrisko v 68. minúte. V domácom drese nastúpil v 83. minúte jeho krajan Denis Vavro.

Rím 11. júla (TASR) - Futbalisti Lazia Rím zakopli v sobotňajšom zápase 32. kola Serie A, keď na domácom štadióne prehrali so Sassuolom 1:2. Je tu už ich tretia prehra v sérii a na vedúci Juventus Turín strácajú z druhého miesta sedem bodov. "Stará dáma" má k dobru večerný duel s treťou Atalantou Bergamo.

Hostia mali počas celého stretnutia viac z hry aj šancí. Loptu dostali do siete už v 9. minúte, no gól neplatil pre ofsajd. Skóre tak otvorili v 33. Luis Alberto, keď jeho tečovaná strela z vnútra šestnástky zapadla za chrbát brankára. V 52. minúte sa dostalo Sassuolo do brejku, ktorý premenil na vyrovnávajúci gól Giacomo Raspadori. Štvrtý triumf hostí v sérii zariadil v nadstavenom čase hlavou Francesco Caputo. Pod výhru sa podpísal aj slovenský reprezentant Lukáš Haraslín, ktorý vybehol na ihrisko v 68. minúte. V domácom drese nastúpil v 83. minúte jeho krajan Denis Vavro.


Lazio Rím - Sassuolo 1:2 (1:0)

Góly: 33. Alberto - 52. Raspadori, 90.+1 Caputo

/Vavro od 83. min - Haraslín od 68. min/