Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

Lazio v zostave s Vavrom natiahlo sériu bez prehry na 20 zápasov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Dôležitý zásah na 3:1 zaznamenal striedajúci Danilo Cataldi po ukážkovo zakrútenom priamom kope. Lazio natiahlo sériu bez prehry na 20 zápasov, v 16 z nich sa tešilo z trojbodového zisku.

Rím 24. februára (TASR) - Futbalisti Lazia Rím v talianskej Serii A stále dýchajú na chrbát úradujúcemu majstrovi. V nedeľu triumfovali na pôde FC Janov 3:2 a na vedúci Juventus Turín strácajú iba jediný bod. Slovenský reprezentačný obranca Denis Vavro odohral v drese Lazia celé stretnutie. Povesť kanoniera opäť potvrdil Ciro Immobile, ktorý streli už 27. gól v sezóne.

Dôležitý zásah na 3:1 zaznamenal striedajúci Danilo Cataldi po ukážkovo zakrútenom priamom kope. Lazio natiahlo sériu bez prehry na 20 zápasov, v 16 z nich sa tešilo z trojbodového zisku. "Vyhrať na štadióne FC Janov nikdy nie je jednoduché. Dôležité je, že všetci ťaháme za jeden povraz. Dokážeme neuveriteľné veci a pre súperov je ťažké nás zastaviť. Získať titul by bolo krásne, "scudetto" je sen každého futbalistu pôsobiaceho v Serii A. Ešte nás však čaká 13 kôl. Uvidíme, ako na tom budeme o mesiac," citovala slová Cataldiho agentúra DPA.

Štyri nedeľňajšie zápasy v regiónoch Lombardsko, Benátsko a Piemont odložili pre hrozbu koronavírusu. Talianska vláda pristúpila k tomuto kroku po tom, čo na severe krajiny podľahli dvaja ľudia nákaze spôsobenej novým koronavírusom. "Je správne, že vláda pristúpila k takýmto preventívnym opatreniam. Netreba podceňovať to, čo sa deje. Tieto veci sa týkajú aj futbalu, ktorý je celospoločenský fenomén," uviedol tréner Lazia Simone Inzaghi.