Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Futbal

ME 2020: Portugalčan Cancelo mal pozitívny test na koronavírus

Na archívnej snímke z 9. júna 2021 portugalský futbalista Joao Cancelo sa teší po strelení gólu v prípravnom zápase pred ME2020 Portugalsko - Izrael v Lisabone. Cancelo mal dva dni pred úvodným zápasom na majstrovstvách Európy s Maďarskom pozitívny test na koronavírus. Dvadsaťsedemročný obranca sa cíti dobre a je v karanténe. Foto: TASR/AP

V tíme ho nahradil mládežnícky reprezentant z AC Miláno Diogo Dalot. Zvyšok tímu mal negatívne výsledky.

Budapešť 13. júna (TASR) - Portugalský futbalista Joao Cancelo mal dva dni pred úvodným zápasom na majstrovstvách Európy s Maďarskom pozitívny test na koronavírus. Dvadsaťsedemročný obranca sa cíti dobre a je v karanténe.

Podľa webu Portugalskej futbalovej federácie mal pozitívny sobotný antigénový rýchlotest. V tíme ho nahradil mládežnícky reprezentant z AC Miláno Diogo Dalot. Zvyšok tímu mal negatívne výsledky.

Obhajcovia európskeho titulu vstúpia na EURO 2020 utorkovým zápasom F-skupiny v Budapešti proti Maďarsku. O štyri dni neskôr v Mníchove nastúpia proti Nemecku a účinkovanie v skupinovej fáze zavŕšia 23. júna opäť v maďarskej metropole proti Francúzsku.